Mijn club(s)

Open Golfdagen 2019

Je kunt je niet inschrijven op het platform "Open Golfdagen 2019", omdat je sportclub niet aan de voorwaarden voldoet. Wil je wel meedoen? Neem dan contact op met het NOC*NSF Sport Supportteam.


Leuk dat je met je golfclub of -baan mee wilt doen aan de Open Golfdagen van 2019.

De Open Golfdagen in Nederland trekken jaarlijks rond de 8.000 bezoekers. Een enorme kans om mensen te bereiken die nieuwsgierig zijn naar de golfsport en misschien wel willen beginnen met golf. Organiseer een kennismakingsclinic, een introductieles of laat mensen een rondje op jouw golfbaan spelen. Wat je ook organiseert, meldt je golfactiviteit aan en wij gaan je helpen met de promotie van jouw Open Golfdag(en).

 ‘Organiseer met jouw club je eigen Open Golfdag(en) in 2019’

Een nieuw platform
De website www.opengolfdag.nl is totaal vernieuwd en biedt de mogelijkheid voor bezoekers om digitaal een golfactiviteit tijdens een Open Golfdag van jouw club te boeken. Je kan in 2019 meerdere Open Golfdagen voor jouw golfclub- of baan organiseren: een dag met een volledig gevuld programma, maar ook losse golfactiviteiten. Zorg er dus voor dat je golfactiviteiten aangemeld en goed vindbaar zijn voor bezoekers.

Hoe kan je meedoen als golfclub of -baan?
Volg onderstaande drie stappen om jouw golfactiviteiten op de kaart van www.opengolfdag.nl te zetten:

  1. Maak een Clubprofiel aan voor jouw golfclub of -baan
  2. Meld je aan voor de Open Golfdagen
  3. Maak je golfactiviteit(en) aan

Veel plezier! 


Leuk dat je wilt meedoen. Om mee te kunnen doen moet je een Clubprofiel hebben.

Heb je al een Clubprofiel?

Inloggen

Nog geen Clubprofiel?

Clubprofiel aanmaken

Geen beheerrechten voor deze club

Je hebt geen rechten om deze club te beheren. Om deze club te beheren is het noodzakelijk om eerst beheerrechten aan te vragen. Klik hier om rechten aan te vragen.