Mijn club(s)

SportOn

Je kunt je niet inschrijven op het platform "SportOn", omdat je sportclub niet aan de voorwaarden voldoet. Wil je wel meedoen? Neem dan contact op met het NOC*NSF Sport Supportteam.


Leuk dat je nieuwsgierig bent naar het spiksplinternieuwe platform SportOn.

 SportOn is een platform met sportaanbod voor sporters die het leuk vinden om meerdere sporten tegelijkertijd te beoefenen. De multisporters, zoals we deze groep noemen, hebben behoefte aan diversiteit en flexibiliteit. Vaak sluit het sportaanbod van een vereniging niet aan op de wensen van de multisporter; een mismatch. Daardoor maken ze vaak gebruik van het aanbod van commerciële aanbieders. Zonde! Want wij zijn er van overtuigd dat de vereniging óók een belangrijke rol kan spelen in het sportleven van de multisporter. Maar dan moeten we wel aan de slag en het sportaanbod bieden waar aansluit bij de behoefte van de multisporter. Zo ontwikkelen we een nieuwe, waardevolle, relatie tussen multisporter en vereniging. Want iedereen kan toch met plezier sporten op de vereniging?


Leuk dat je wilt meedoen. Om mee te kunnen doen moet je een Clubprofiel hebben.

Heb je al een Clubprofiel?

Inloggen

Nog geen Clubprofiel?

Clubprofiel aanmaken

Geen beheerrechten voor deze club

Je hebt geen rechten om deze club te beheren. Om deze club te beheren is het noodzakelijk om eerst beheerrechten aan te vragen. Klik hier om rechten aan te vragen.

NOC*NSF Sport Support

Hulp nodig? Wij helpen je graag!